Експлозионна заваръчна мед / алуминиева облицовъчна плоча

Експлозионна заваръчна мед / алуминиева облицовъчна плоча

Подробности за доставката: в рамките на 35-45 дни след получаване на депозита Спецификации Термично съпротивление на заварени мед / алуминий 2. Висока термично съпротивление 3. Висока проводимост 4. Свободна проба Кратко въвеждане Мед-алуминиев пласт метал обикновено се използва в електрически преходни фуги като терминал за. ..

Function

Подробности за доставката:

в рамките на 35-45 дни след получаване на депозита

Спецификации

  1. Изключващи заварени медни / алуминиеви преходни съединения

2. Висока топлинна устойчивост

3. Висока проводимост

4. Безплатна проба

Кратко представяне

Мед-алуминиеви облицовки се използват обикновено в електрически преходни съединения като терминал за електрически трансфер, контактор в електролизатор.

Във всеки случай, когато различните материали трябва да бъдат свързани електрически, трябва да има електрическо съпротивление, което се повишава, причинявайки висока температура, над електрическата консумация. тези проблеми могат да бъдат решени с използване на взривно-заварен Al-Cu плакиран метал, тъй като няма никакво електрическо съпротивление, което да се увеличава в интерфейса между алуминий и мед.
Shenao Materail има опит в производството на висококачествена сплав за заваряване с мед / алуминий. В момента има професионален фабрика, която е посветена на разработването и производството на разширени заваряване мед / алуминий облицована плоча. Добре дошли да се свържете с нашата компания.
Hot Tags: взривно заваряване мед / алуминий облицована плоча, Китай, доставчици, фабрика, фирма
Свързани продукти
Свържете се с нас
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Адрес: Qinganbao промишленост парк, High-Tech Разработване Zone, Baoji, Шанси

Телефон: +86-917-3380538

Факс: +86-917-3816810

Имейл: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop