Кошница от титан анод

Кошница от титан анод

Основна информация Модел №: YQAB1 Тип: Титанов анод кошница Приложение: Промишлена Техника: Заварени Grade: GR2 Форма: квадратни Материал: Титанов ASTM Gr2 Чистота:> 99,6% Търговска марка: Shen Ao Произход: Гуандун, Китай Описание на продукта Приложение на титан кош анод : 1. Проводимостта на титан е ...

Function

Основна информация

Модел NO.:YQAB1

Тип: Кошница с анод от титан

Приложение: Промишлени

Техника: заваръчна

Категория: ГР2

Оформете: Площад

Материал: Титанов ASTM Gr2

Чистота:> 99,6%

Търговска марка: Shen Ao

Произход: Гуандун, Китай

Описание на продукта

Приложение на кошница с титанов анод:

1. Проводимостта на титана не е толкова добра, че електрическият ток на куките над разтвора обикновено не надвишава 0.24A / mm2 и токът на куките под разтвора обикновено не надвишава 1.5А / мм2. В противен случай куките ще се нагорещят, което ще доведе до повишаване на температурата на разтвора, охлаждане и загуба на електроенергия или дори изгаряне на пластмасовите резервоари. След като куките на титаниевата кошница станат горещи, могат да се направят някои мерки за подобряване на проводимостта, като например използването на повече титанови кошници и разширяване на площта на куките.

2. Обикновено куките и електродите не се допират една до друга с обикновена или кръгла повърхност, защото лесно ще причинят лош контакт и корозия на място на електродите.

3. За да предотвратите изтичането на анодната шлака, отворът на титаниевата кошница трябва да е по-висок от нивото на разтвора.

4. Дъното на титановата кошница трябва да е с 100-150 мм по-високо от дъното на резервоара, което се опасява, че резервоарът ще бъде изгорен, тъй като електричеството е концентрирано в дъното на резервоара.

5. Титановият кош и електродът трябва да са в контакт с теглото или анодният потенциал на титаниевата кошница да се повиши бързо и да предизвика образуване на кислород и реакция на отделяне на хлор, която да повреди титановата кошница и да доведе до кислород на добавките.

6. За да предотвратите изпъкналите покрития, титанните кошници трябва да бъдат покрити с анодни торби. Тъй като анодните торбички се използват дълго време без отстраняване, е по-добре да се използват двойни торби.

7. Анодната торбичка трябва да запечата плътно отвора на титаниевата кошница и да остави няколко сантиметра клирънс за възстановяване на генерираната анодна шлака.Shenao Materail има опит в производството на висококачествена кошница с титан анод. В момента има професионална фабрика, която е посветена на разработването и производството на напреднали титан анод кошница. Добре дошли да се свържете с нашата компания.
Hot Tags: Титан анод коша, Китай, доставчици, фабрика, компания
Свързани продукти
Свържете се с нас
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Адрес: Qinganbao промишленост парк, High-Tech Разработване Zone, Baoji, Шанси

Телефон: +86-917-3380538

Факс: +86-917-3816810

Имейл: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop